Helyszín: Panelpékség, 1238 Budapest, Grassalkovich út 28/b
A tanfolyamon résztvevők száma korlátozott, ezért kizárólag a tanfolyam díjának beérkezését követően tudjuk a regisztrációt elfogadni és a részvételt garantálni!
1. alkalom
2022. március 26. szombat délelőtt 10 órától
Tojás a tésztába – Mi lesz ebből? Sok-sok finom tradicionális péksütemény
Kelt tészta készítése. Kakaós és diós csiga, túrós batyu és briós készítésének megtanulása.
2. alkalom
2022. április 9. szombat délelőtt 10 órától
3. alkalom
2022. április 23. szombat délelőtt 10 órától
Választható workshop
Ezen az alkalmon választhat a tanuló közösség! Bármelyik termékünket elkészítjük, amit szerettek. Pozsonyi kifli, keksz, bejgli, sajtos rúd? Mit szeretnétek?