Konyhai fortélyok otthon sütőknek – ALL-IN

120.000 Ft

Kezdő/Haladó/Profi tanfolyam
Kezdés: 2022. február
Oktató: Cseperkáló József (pék)
8 alkalom

Kategória:

Leírás

Konyhai fortélyok otthon sütőknek

Helyszín: Panelpékség, 1238 Budapest, Grassalkovich út 28/b

A tanfolyamon résztvevők száma korlátozott, ezért kizárólag a tanfolyam díjának beérkezését követően tudjuk a regisztrációt elfogadni és a részvételt garantálni!

Tanfolyamunkon megismerkedünk a kenyér, kalács és péksütemények sütési fortélyaival. Milyen lisztek vannak? Mi is az a kovász? Hogyan készül a kakaós csiga? Hogyan csináljunk teljes kiőrlésű termékeket? Féléven át erre keressük majd a válaszokat.
A tanfolyamon egy kézműves pékségben tanulhatjuk meg, hogy hogyan csináljunk otthon házilag is csodálatos, friss, ropogós, illatos pékárut. A tanfolyam vezetője és megálmodója Cseperkáló József kézműves pék, aki tradicionális pékcsaládból felnőve Magyarország összes nagyobb pékségét végig járva mostanra saját vállalkozásában minőségi alapanyagokból kézműves pékárut készít és árul Dél-Pest lakosságának!

2022. február Kezdő tanfolyam – 3 alkalom
2022. március Haladó tanfolyam – 3 alkalom
2022. nyár Profi tanfolyam – 2 alkalom

Ez az összeg tartalmazza az elméleti anyagokhoz való hozzáférést, alapanyagok költségét, pékség eszközeinek használatát, és a saját sütésű pékáru elvitelét.