Helyszín: Panelpékség, 1238 Budapest, Grassalkovich út 28/b
A tanfolyamon résztvevők száma korlátozott, ezért kizárólag a tanfolyam díjának beérkezését követően tudjuk a regisztrációt elfogadni és a részvételt garantálni!
1. alkalom 2023. március 26. vasárnap délelőtt 10 órától
Tojás a tésztába – Mi lesz ebből? Sok-sok finom tradicionális péksütemény
Kelt tészta készítése. Kakaós és diós csiga, túrós batyu és briós készítésének megtanulása.
2. alkalom 2023. április 15. szombat délelőtt 10 órától
3. alkalom 2023. május 6. szombat délelőtt 10 órától
Választható workshop
Ezen az alkalmon választhat a tanuló közösség! Bármelyik termékünket elkészítjük, amit szerettek. Pozsonyi kifli, keksz, bejgli, sajtos rúd? Mit szeretnétek?