Szilárd sampon

2.890 Ft

Napvirág Manufaktúra

Kiszerelés: 50g

Cikkszám: napvirag_szilard_sampon Kategória:

Leírás

Hajmosásra készített szilárd sampon készítményünk görögdinnye mag olaj tartalmának köszönhetően egyensúlyban tartja a hajas fejbőr faggyú termelését. Bergamott illóolaj tartalma gombaölő, fertőtlenítő hatású.

Ricinus és görögdinnyemag olaj tartalma lágyítja a hajszálakat. Csalánpor összetevője pedig fejbőr viszketegség, bőrgyulladások kezelésében támogató hatású.

Porított csalán levél gyógynövény összetevője kifejezetten a zsírosodó fejbőr regenerálására alkalmas. A csalán az egyik legismertebb gyógynövényünk, melyet sok más mellett kifejezetten hajápolásra is ajánlanak. Használata fényessé és egészségessé teszi a hajszálakat és gátolja a fejbőr zsírosodását. A felszívódó hatóanyag erősíti a hajhagymákat. Termékünk gyógynövény tartalma kézzel fogható, szemmel látható, illata a gyógynövényre emlékeztető.

Szilárd samponunk a haj számára optimális Ph értéken, gyengéden tisztít és szép fényessé teszi a hajhagymákat.

Minden hajtípusra alkalmas, a festett hajat is beleértve. Gyengéden mos, elősegítve a hajgyökerek erősödését és a hajszálak karbantartását. Készítményünk selymessé, fényessé és könnyen fésülhetővé teszi a hajat.

Használata:  heti 2-szeri használattal, a benedvesített hajat habosodásig átdörzsölni a szilárd sampon tömbbel, majd bő vízzel átöblíteni. Első mosásra is erőteljes hab képződik, mely leemeli a szennyeződéseket a hajszálakról. Mosáskor alaposan dörzsöljük a fejbőrbe is, hogy hatóanyagai felszívódhassanak.

Fontos:  minden oldalról, alaposan dörzsölve, a hajtincsek közé ujjal betúrva végezzük a mosást.

Egyéb öblítés nélkül is, mindenképpen egy bársonyos, puha haj lesz a szárítás után az eredmény.

A készítmény gyógynövény őrleményt tartalmaz, ezért zöldes habot képez, mely maradéktalanul kiöblíthető a hajból.

Használata közben ügyeljünk, hogy szembe ne kerüljön. Ha megtörtént, tiszta, bő vízzel azonnal öblítsük ki.

Szilárd samponunkat két mosakodás között tartsuk szárazon.

További információk

Tömeg 0,05 kg