A Konyhából a pékségbe!

kategória: blog | 0

Kedves Vásárlóim és Látogatóim!

A Panelpék óriási változásokon ment át az elmúlt hetekben!
A konyhát kinőttem köszönhető a “a másik bolt”(Kós Károly tér 13szám alatt) vásárlóinak, a Soroksári bevásárló közösség tagjainak (Dinnyehegyi út), a Humuszház ( 1111 Budapest, Saru u. 11) közösségi vásárlóinak, meg a Kispestieknek, akik csütörtökönként a Wekerlei piacon (1192 Budapest, Gutenberg körút 24) keresnek!
Ezért megoldást kellet találnom arra, hogy minden vevői igénynek eleget tehessek a termékeimmel! Megkerestem régi ismerőseimet a Pesterzsébeti “Nosztalgia Pékséget”( Pesterzsébet Pozsony utca 34.) és beszélgettünk a problémámról és arra jutottunk, hogy befogadnak és biztosítanak nekem egy sarkot a pékségükben!
Aminek nagyon megörültem, hiszen egy régi magyar kemencében süthetem a termékeimet, ami a régmúltat idézi fel számomra!IMG_2173IMG_2186IMG_2204IMG_2211IMG_2200IMG_2221

Ők se használnak semmilyen mesterséges anyagot a pékáru termékeik gyártásához! Továbbá mostanában kifejlesztették a cukor és búza liszt mentes light paleo (My Pastries) termékeiket is ami mostantól megtalálható kínálatomban is!
Az idei célom még az, hogy két hét múlva elültessük a búzámat és jövőre az én búzámból fogok lisztet és az saját lisztemből fogom a finomságaimat csinálni!
Kövessetek folyamatosan hétről hétre, mert teszek fel majd képeket és információkat hogyan lesz a magból búzaföld, majd liszt és abból kenyér!
Cél a földtől a kenyérig!!!

Üdvözlettel:
Panelpék: Cseperkáló József